Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rozen en Radijs,24 maart 2015

Zonnebloem afdeling

Een groep gasten bezocht de Rozenkwekerij in Burgerveen.

Zonnebloem viert het voorjaar.

 

Warmond.

De Zonnebloem, afdeling Warmond, was op dinsdag 24 maart te gast bij het familiebedrijf Rozen en Radijs in Burgerveen.

Om 10 uur werden de gasten en vrijwilligers verwelkomd met koffie en wat lekkers waarna er een uitleg volgde over het kweken en onderhouden van rozen. Al generaties lang kweekt de familie Vis rozen in talloze variëteiten. De roos wordt wel “de koningin der bloemen” genoemd, en dat werd na de uitleg door de aanwezigen volmondig beaamd. Zowel de deelnemers van de Zonnebloem als de vrijwilligers hebben veel van de presentatie opgestoken. 

Na een wandeling door de tropische tuin,  een kijkje bij de vijver vol met goudvissen en karpers en de waterschildpadden werden de gasten door de vrijwilligers van de Zonnebloem weer naar huis gebracht.

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk