Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Strandrups -

Zonnebloem afdeling

Zonnebloem Warmond - uitwaaien aan zee.

 

Dinsdag 14 juli 2015: Het was aardig weer, maar onderweg toch nog een bui. Een dagje aan het strand met gasten van de Zonnebloem.  

Dinsdag 28 juli 2015: Volgens de kalender is het zomer, maar het was toch anders dan wij ons voorgesteld hadden. Een harde storm en af en toe een bui, dat konden de gasten van de Zonnebloem afd. Warmond wel hebben. 

Vanaf het Langevelderslag vertrokken zij met de strandrups De Vrijbuiter richting Noordwijk voor een ritje langs het strand. De zee, dat hadden veel van de gasten de laatste jaren niet meer gezien, maar met deze strandrups hebben zij met volle teugen kunnen genieten van het strand, de hoge golven, het water en de wind. Uitgewaaid kwamen de gasten aan bij St(r)andplaats Nederzandt waar een heerlijke lunch geserveerd werd.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk