Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

bloemschikken 2018

123001detailimagejpgjpg

Samen met vrijwilligers maken de Warmondse deelnemers mooie bloemstukjes, die ze zelf mee naar huis nemen.

Bloemschikmiddag van de Zonnebloem.

Warmond. Dertien deelnemers van de Zonnebloem hebben op dinsdag 24 januari een fraai bloemstukje gemaakt.

Onder de bezielende leiding van Rika Rutting staken de dames hun bloemen en takjes in de oasis. Vrijwilligers van de Zonnebloem hielpen zonodig met het knippen en snijden om de takjes op de juiste maat te krijgen. Natuurlijk ontbrak het koekje niet bij het kopje koffie of thee. Het was een geslaagde en gezellige activiteit. Alle deelnemers namen aan het eind van de middag hun eigen bloemstukje mee naar huis.

Lia Smit

0252-232966
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk