Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Keukenhof

keukenhof-1jpg

Tien deelnemers bezochten met hun vrijwilligers de Keukenhof.

Zonnebloemdag in de Keukenhof!

Warmond. Tien gasten van de afdeling Warmond waren, met hun vrijwilligers, uitgenodigd om op 13 mei de Keukenhof te komen bezoeken.

Bij deze jaarlijks terugkerende uitnodiging is het voor de plaatselijke afdeling elke keer weer een hele puzzel om de juiste gasten te selecteren. Want natuurlijk willen alle deelnemers wel meedoen aan deze leuke activiteit! Daarom wordt er een zorgvuldige afweging gemaakt, zodat elke jaar andere gasten van dit Keukenhofaanbod kunnen profiteren. Het bezoek is inclusief koffie of thee, een lunch en ook nog een drankje aan het eind van de dag. Het weer speelde goed mee, want het was een stralende dag. Ondanks de frisse wind, waar tegen een enkeling zich beschermde met een warme plaid, hebben de deelnemers allemaal enorm genoten. De aanwezigheid van Anita Witzier, die een speciale Alex van Waaijenburgzonnebloem kwam dopen, was een extra leuke ervaring!

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk