Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Natuurtocht april 2019

dsc00200jpg

Op een kar met een paard ervoor door de Amsterdamse Waterleiding Duinen! Dat was een geweldige ervaring voor de deelnemers en de vrijwilligers.

Zonnebloemgasten genieten van Natuurtocht.

Warmond. Op woensdag 18 april klommen acht deelnemers, met enige hulp, op een grote kar waar twee paarden voor stonden. Drie vrijwilligers hadden de Zonnebloemgasten naar de Zilk gebracht om deel te nemen aan een Natuurtocht door de Amsterdamse Waterleidingduinen.

De gids, die ook boswachter is van dit gebied, loodste de wagen door de prachtige duinen. Al gauw werden de eerste herten waargenomen. De gids wist heel veel over de omgeving te vertellen, en maakte de gasten steeds attent op de flora en fauna. Hij zette de wagen stil om de deelnemers te laten luisteren naar het gezang van een leeuwerik. Natuurlijk werd er onderweg ook even gepauzeerd om koffie of thee te drinken. De zon liet het afweten, maar de paardendekens hielden de deelnemers goed warm. Na twee uur, reed de kar terug door de hekken van het gebied naar het opstappunt in de Zilk. Tevreden trok iedereen, een ervaring rijker, na een gezellige middag huiswaarts. 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk