Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaasfeest 2019

test-sint-krantjpg

De sint en zijn Pieten bezochten de Oude School voor een ontmoeting met de gasten.

Op donderdagmiddag 28 december stroomde de Brasserie vol met verwachtingsvolle deelnemers van de Zonnebloem. De koffie met speculaas en pepernoten werden uitgeserveerd, en daarna kon het feest beginnen. Buiten stond het draaiorgel het gezelschap op te wachten. Onder luid gezang van de bekende Sinterklaasliedjes, begeleid door drie dames op hun accordeon, trad de Goedheiligman binnen. Natuurlijk zorgden de Pieten voor de nodige chaos, maar er kon nog wel een spel gespeeld worden, “Petje op, Petje af”, waarbij vragen over Warmond werden gesteld. Mevrouw Boekkooi wist de meeste antwoorden. Ook het bingospel werd gespeeld, waarna iedereen een leuke prijs kreeg. Alle vrijwilligers van de Zonnebloem werden verrast met een chocoladeletter. Els en Robert van Grieken, eigenaars van de Brasserie, kregen van Sinterklaas een mooi boeket voor hun vriendelijke gastvrijheid. De gezellige middag werd afgesloten met een drankje met wat lekkers erbij.
De gehele middag werd verzorgd en gesponsord door een aantal Warmondse ondernemers.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk