Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid bestuursleden.

img20200211214118647jpg

Helaas hebben we van twee bestuursleden afscheid moeten nemen.

Op dinsdag 11 februari legden twee bestuursleden van de Zonnebloem in een vrijwilligersvergadering hun functie neer.

Bernadette van Moorsel (links op de foto) is negen jaar voorzitter geweest, en heeft de vrijwilligers op voortreffelijke wijze leiding gegeven. De manier waarop zij de groep van ruim twintig enthousiaste vrijwilligers heeft gestuurd en begeleid mag met recht indrukwekkend genoemd worden. Voor haar is het tijd om andere wegen in te slaan, en dat kan alleen maar gerespecteerd worden. Barbara Oudshoorn is zes jaar bestuurslid geweest, en heeft het bezoekwerk van de vrijwilligers en hun gasten op poten gezet en vorm gegeven. Haar persoonlijke benadering, waarbij ze veel Warmonders een bezoekje heeft gebracht om kennis te maken, werd erg gewaardeerd. Gelukkig blijft Barbara nog vrijwilligster, waarbij zij zich o.a. met activiteiten bezig zal houden. De gesprekken met de nieuwe voorzitter zijn in een vergevorderd stadium. Maar omdat de procedure nog niet is afgerond kan hier nog geen officiële mededeling over worden gedaan.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk