Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezorgmaaltijd

oktobermaaltijd-1jpg

Op 6 oktober kregen de gasten van de Zonnebloem een nasimaaltijd thuis bezorgd.

Warmond. Twee-en-veertig maaltijdpakketten stonden op 6 oktober klaar om uitgedeeld te worden aan de deelnemers van de Zonnebloem.

Het uitdelen van bezorgmaaltijden is een vervolg op een eerdere actie uit het voorjaar van dit jaar. Toen de Coronapandemie zich aandiende was het voor de deelnemers van de Zonnebloem onmogelijk om met elkaar te dineren in Grand Café De Oude School. De restauranthouder bood spontaan aan eenmalig een gratis maaltijd te verzorgen voor de Zonnebloem. Dit initiatief is zó goed bevallen, dat de vrijwilligers van de Zonnebloem dit zelf al een paar keer hebben herhaald. Tegen een kleine bedrag, waar de Zonnebloem nog iets bijlegt kunnen de deelnemers zich inschrijven op een hoofdgerecht met een toetje.
Het restaurant zorgt voor een heerlijke maaltijd verpakt in warmhouddozen. De vrijwilligers brengen de maaltijden vervolgens met elkaar rond. Daarbij maken zij een kort praatje aan de deur, waarbij zij kunnen informeren of het goed gaat met hun vaste deelnemers. Het contact dat hierdoor wordt onderhouden is belangrijk omdat er nu voor de Zonnebloemdeelnemers weinig andere uitjes mogelijk zijn.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk