Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

zonnebloemkaars

mevr-does-1jpeg

Vijftien enthousiaste puzzelaars werden getrakteerd op een zonnebloem drijfkaars.

Zonnebloem deelt uit.

Warmond. De deelnemers van de Zonnebloem kregen vorige week een zonnebloemkaars uitgereikt omdat zij de oplossing van een woordpuzzel hadden ingeleverd.

Elke maand verzint de Zonnebloemafdeling in Warmond een leuke activiteit om contact te onderhouden met de vaste deelnemers. Omdat het samenkomen voor een gezellige middag in deze tijd niet verantwoord is, speelt het meeste contact zich af bij de voordeur. Bij het overhandigen van een bosje tulpen, een chocolaatje of een cadeautje wordt een kort praatje gemaakt. Op die manier blijven de vrijwilligers op de hoogte van het wel en wee van hun gasten. Deze keer had de plaatselijke kaarsenwinkel een mooie zonnebloem-drijfkaars gemaakt. Vijftien enthousiaste puzzelaars kregen deze week de kaars thuis bezorgd.
Mensen met een lichamelijke beperking kunnen zich aanmelden bij de plaatselijke afdeling om in de toekomst ook mee te kunnen doen met de activiteiten: 06-42099693. Vrijwilligers, die het leuk vinden contact te onderhouden met een plaatsgenoot kunnen zich eveneens aanmelden.

 

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk