Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Draaiorgel en Paashazen

paasactie-2jpg

Op Paaszaterdag brachten twee Paashazen attenties rond, onder de gezellige klanken van een draaiorgel.

Warmond. De Zonnebloemafdeling Warmond organiseerde een gezellige draaiorgeltocht door het dorp, om al hun gasten een Paaspresentje te bezorgen.

Begeleid door twee jonge meiden in Paashaaspak bracht het draaiorgel gezellige muziek ten gehore, waar een groot deel van het dorp van kon mee genieten. De Paashazen brachten een flesje advocaat met slagroom bij de dames, die als deelnemer van de Zonnebloem op de lijst staan, en paaseitjes voor de heren. Onderweg kregen ook de kinderen die kwamen luisteren en kijken een paar kleine eitjes toegestopt. Vrijwilligers deelden folders uit aan de belangstellenden. Deze Draaiorgelactie werd erg gewaardeerd door de dorpsgenoten. Omdat er niet zoveel kan, in deze coronatijd, is een vrolijke noot altijd welkom! Elke maand verzint de Zonnebloem een activiteit voor haar deelnemers. Over een paar weken is er door de deelnemers weer een maaltijd te bestellen, die verzorgt gaat worden door Grand Café De Oude School, en rondgebracht wordt door vrijwilligers van de Zonnebloem.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk