Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

zonnebloemviering

foto-ajpg

Op vrijdag 10 september kwamen de gasten van de Zonnebloem, hun vrijwilligers, en andere belangstellenden om 10.00 uur bijeen in de Protestantse kerk.

Onder leiding van de Lia Spiegeler en Egbert van der Weide, die de zieke dominee Rianne de Reus verving, werd stil gestaan bij mensen die door ziekte of een beperking niet volledig mee kunnen doen aan de maatschappij. Met hulp van anderen is er gelukkig nog heel veel mogelijk. Het thema “Fijn dat jij erbij bent” gaf de sfeer van de ochtend goed weer. Leden van het Matthiaskoor zongen een aantal liederen, en de organiste Maria Meeuwenoord speelde Air, van Bach. Na de viering kregen de aanwezigen koffie aangeboden met een zonnebloemcakeje, en tot slot nog een overheerlijk drankje. De Zonnebloemafdeling in Warmond, die deze jaarlijkse viering organiseert, zorgt ervoor dat er elke maand contact is met mensen met een lichamelijke beperking. De aandacht die je voor elkaar hebt, maakt het leven een stuk leuker. Binnenkort staat er een mooie tocht met de rondvaartboot op het programma.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk