Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rondvaart

boottocht-8-10-2021-1jpg

Met Partyschip De Riverqueen varen door het Groene hart!

Geslaagde boottocht Zonnebloem.

Warmond. In dichte mist vertrok op vrijdag 8 oktober het partyschip De River Queen met 45 Zonnebloem deelnemers van de Haven in Warmond richting Leiden.

De welwillende kapitein had de Zonnebloemvlag in de top gehesen, waardoor de belangstelling vanaf de kade extra groot was. Hoewel er het eerste uur van de tocht weinig te zien was door de dichte mist, zat de stemming er goed in. De Zonnebloem deelnemers waren al geruime tijd niet als groep bijeen geweest i.v.m. de coronamaatregelen, dus het weerzien was hartverwarmend. De catering aan boord was uitstekend, waardoor er met gevulde magen de hele dag gevaren kon worden. Toen de zon eenmaal doorbrak waagde een groepje zich op het bovendek, om van het adembenemende uitzicht te genieten. De tocht ging door het Groene Hart tot Alphen, over de diverse meren en plassen, waarbij de kapitein veel informatie over de omgeving gaf. Om half vier meerde het schip weer aan in Warmond. Een tocht die voor herhaling vatbaar was, verzekerde een dankbare deelnemer aan de organisatie.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk