Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarstoast

nieuwjaarstoastjpg

Samen met de Seniorenvereniging Warmond organiseert de Zonnebloem een Nieuwjaarsbijeenkomst.

Op dinsdagmiddag 10 januari kwamen ruim vijftig senioren bijeen om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen.

De bijeenkomst was een gezamenlijk initiatief van de Seniorenvereninging en de Zonnebloem. Beide verenigingen zetten zich in om het sociale contact van de Warmondse bewoners te bevorderen. De aanwezigen werden welkom geheten door Chris Zwetsloot, de voorzitter van de Warmondse Seniorenvereniging. Toen er een drankje werd geschonken deed de voorzitter van de Zonnebloem, Egbert van der Weide, zijn woordje in de vorm van een verhaaltje: een (on)gelukkig nieuwjaar. Tot slot stelde de nieuwe aspirant-voorzitter van de Seniorenvereniging Teylingen zich voor, Pieter van der Zanden, waarbij hij een gedicht uitsprak. Het was een geslaagde, gezellige en geanimeerde middag waarbij diverse contacten werden gelegd en vernieuwd.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk