Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubilarissen

2-jubilarissenjpg

Er werden vier speldjes uitgedeeld aan vrijwilligers: een gouden en drie zilveren.

Op dinsdag 21 februari werden tijdens de jaarvergadering twee vrijwilligers van de Zonnebloem in het zonnetje gezet.

Coby van Gerven (links op de foto) kreeg een gouden speldje uitgereikt voor haar inzet gedurende vijfentwintig jaar als vrijwilligster van de Zonnebloem. Zij bezoekt een paar gasten in Warmond, die er niet zo makkelijk meer zelfstandig op uit kunnen. Verder helpt Coby bij diverse activiteiten, die de Zonnebloem organiseert. Dat geldt ook voor Gerke van Egmond, die een zilveren speldje kreeg voor haar bestuursfunctie van de afgelopen tien jaar. Beide jubilarissen keren de Zonnebloem niet de rug toe. Zij hopen nog jarenlang als vrijwilligster mee te kunnen doen. Ook Ada Schuiling en Elly van der Voort ontvingen hun zilveren speldje, maar konden deze vanwege ziekte niet in ontvangst nemen.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk