Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Brassband Warmond bezorgt Zonnebloem fantastische middag

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloem Warmond bedankt de leden en het bestuur van de Brassband Warmond. Helaas is de Brassband na een 92 jarig bestaan opgeheven door een afnemend ledenaantal. Met de opbrengst van de verkoop

Vijftig gasten en twintig vrijwilligers van de Zonnebloem Warmond waren afgelopen donderdag te gast op Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout.

Het was een zonnige middag en de sfeer was tijdens de busreis  al bijzonder gezellig. Er werd lekker bijgekletst door bekenden maar ook tussen mensen die elkaar al langer niet hadden gezien.

In Tespelduyn werd door de vriendelijke bediening een heerlijke high tea verzorgd. Er waren rijk belegde sandwiches met zalm, kip of kaas, waarna er kroketjes en verschillende soorten quiche  op de gezellig gedekte tafels werden gezet. Daarna nog allerlei zoete heerlijkheden, natuurlijk onder het genot van verschillende soorten thee.

Rond  4 uur gingen de gasten voldaan terug met de bus naar Warmond.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk