Zonnebloemviering

Zonnebloem afdelingsnieuws

Geslaagde Zonnebloemviering. Warmond. Ondanks de regenbuien werd de oecumenische viering van de Zonnebloem op vrijdag 8 september goed bezocht.

Auto’s reden af en aan om de mensen, die de viering in het kader van de jaarlijkse ziekendag van de Zonnebloem wilden bijwonen, bij de kerk af te zetten. Pastor Spruit en dominee Welie-Kaai gingen in deze dienst voor. De zangers van het R.K. Matthiaskoor en de Cantorij van de Protestantse kerk ondersteunden de viering. Veel mensen bleven na afloop nog lang napraten onder genot van een kop koffie of thee. De gasten van de Zonnebloem kregen bovendien een goed verzorgde lunch aangeboden, waarbij het kroketje niet ontbrak. De vele vrijwilligers van de Zonnebloem zorgden ervoor dat iedereen werd voorzien van de broodjes, het fruit en bijbehorend drinken. Het was voor alle aanwezigen een waardevolle ochtend, waarbij veel gesprekken werden gevoerd en contacten werden hernieuwd. Degenen die niet zelfstandig huiswaarts konden keren,  werden door de vrijwilligers van de Zonnebloem na de lunch weer thuis gebracht.

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk