Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemviering

Zonnebloem afdelingsnieuws

Geslaagde Zonnebloemviering. Warmond. Ondanks de regenbuien werd de oecumenische viering van de Zonnebloem op vrijdag 8 september goed bezocht.

Auto’s reden af en aan om de mensen, die de viering in het kader van de jaarlijkse ziekendag van de Zonnebloem wilden bijwonen, bij de kerk af te zetten. Pastor Spruit en dominee Welie-Kaai gingen in deze dienst voor. De zangers van het R.K. Matthiaskoor en de Cantorij van de Protestantse kerk ondersteunden de viering. Veel mensen bleven na afloop nog lang napraten onder genot van een kop koffie of thee. De gasten van de Zonnebloem kregen bovendien een goed verzorgde lunch aangeboden, waarbij het kroketje niet ontbrak. De vele vrijwilligers van de Zonnebloem zorgden ervoor dat iedereen werd voorzien van de broodjes, het fruit en bijbehorend drinken. Het was voor alle aanwezigen een waardevolle ochtend, waarbij veel gesprekken werden gevoerd en contacten werden hernieuwd. Degenen die niet zelfstandig huiswaarts konden keren,  werden door de vrijwilligers van de Zonnebloem na de lunch weer thuis gebracht.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Contact

076-5646464
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk