Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Sinterklaasmiddag (met foto's)

hde2019-1-7108jpg

Op vrijdag 29 november 2019 in 't Nutsgebouw in Warnsveld

De gasten werden verwelkomd met warme chocolademelk met slagroom (of een kopje koffie of thee als ze dat liever hadden) met een speculaasje.

Onder (bege)leiding van Henk Wormeester werden vervolgens sinterkaasliedjes gezongen. Na verloop van tijd verscheen hij dan: Sinterklaas met zijn Piet.

Ondanks zijn hoge leeftijd was Sinterklaas goed ter been en groette iedereen persoonlijk voordat hij op de speciaal versierde stoel plaatsnam. Hij legde uit was de letters PIO op de rug van zijn knecht betekenden: Leo was dit jaar Piet In Opleiding. Als hij zijn best doet kan hij volgend jaar mee als roetveeg.

Tussen de liedje door werden de vrijwilligers van de Zonnebloem naar voren gevraagd en daar konden ze laten zien hoe lenig ze nog waren, door op de maat van de sinterklaasliedjes te dansen.

Ook vroeg Sinterklaas aan Gitta Truijens, onze nieuwe vrijwilliger, om zich aan alle gasten voor te stellen en daarbij kon iedere gast een chocoladeletter uit de grote mand graaien.

Vervolgens namen Sint en Piet weer afscheid en vertrokken. De vrijwilligers deelden nog hapjes en drankjes uit en toen was de gezellige middag weer voorbij. Bij het afscheid ontvang elke gast nog een surprise om thuis uit te pakken.

Dankzij Sinterklaas, Piet In Opleiding, Henk Wormeester en de vrijwilligers van De Zonnebloem afdeling Warnsveld was het weer een geslaagde middag.

Henk Derksen heeft foto's gemaakt en deze kunt u hier bekijken:

Marianne Schipper

0575-520713
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals