Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwsbrief november 2020

 

Nieuwsbrief De Zonnebloem Weert november 2020

 

Beste Wieerter Zonneblumkes,

 

Wat een ongelooflijke rare tijden maken we met elkaar mee.

Door alle maatregelen rond Corona zien en spreken we elkaar veel minder dan we normaal gewend zijn. Niettemin hebben we elkaar niet uit het oog verloren en hebben we elkaar, op vele creatieve manieren, laten voelen dat we er voor elkaar zijn. 

Gasten en vrijwilligers! 

Ik ben ongelooflijk trots op mijn clubke.

Omdat er binnen ons clubke ook in deze tijd veel gebeurt hebben we deze nieuwsbrief gemaakt. Om jullie te informeren over de dingen die de afgelopen tijd zijn gebeurd en straks staan te gebeuren. Hele positieve zaken!

Zo hebben we sinds kort weer een heel enthousiaste en deskundige secretaris en een geweldige opvolger voor mij als voorzitter. Ik geef met vertrouwen en plezier het stokje en hamer over aan deze fijne mensen. Zij stellen zichzelf in deze nieuwsbrief aan jullie voor.

 

Wees lief voor jezelf en elkaar en blijf gezond.

Groetjes

Willy van Diest

Even voorstellen:

 Beste gasten en vrijwilligers,

 

Graag wil ik mij via deze nieuwsbrief aan u voorstellen als nieuwe voorzitter van de Zonnebloem afdeling Weert. Mijn naam is Ed Snaphaan  en ik heb 20 jaar lang de muzikale omlijsting verzorgd voor de Zonnebloem afdeling Amsterdam – Oud Zuid. Mijn zus was voorzitter van deze afdeling en zodoende ben ik dus bekend met de 

organisatie de Zonnebloem. Mijn tennisvriend Eduard Hartung maakte mij attent op de vacature voorzitter en na overleg met mijn echtgenote besloten de taak van Willy over te nemen. Ik heb Willy leren kennen als een enthousiaste voorzitter en ik wil hem bij deze bedanken voor het vele goede werk dat hij voor de Zonnebloem afdeling Weert verricht heeft. Gezien de corona – periode
is het (nog) niet mogelijk om persoonlijk met u allen kennis te maken maar zodra het weer verantwoord is verheug ik mij erop met u kennis te maken.

Met veel plezier zal ik mij inzetten voor de Zonnebloem afdeling Weert.

Ed SnaphaanMijn naam is Karyan Koolenbrander en sinds kort secretaris van deze geweldige organisatie.
Mijn roots zitten in het onderwijs en ben docent Engels. Maar de laatste jaren heb ik in het Management gewerkt van een school in Muscat. Omdat ik het belangrijk vind dat mensen met een beperking volop in het leven moeten staan en niet in een isolement raken, sta ik 100% achter de visie van De Zonnebloem. Daarom wil ik als lid van het bestuur meedraaien omdat dit goed bij mij past.  Ik kijk uit naar een hele fijne samenwerking en jullie allemaal te leren kennen!

Karyan

Rein - Penningmeester

 

Voor niks gaat de zon op!

 

Wij van de Zonnebloem in Weert hebben af en toe wel wat geld nodig om één en ander te betalen. Daarvoor krijgen we een bijdrage van het hoofdkantoor in Breda en verder zoeken we bronnen zoals bijvoorbeeld statiegeld-acties bij AH en Jumbo, de RABO-clubactie, een bedrag van de gemeente enzovoort. Bovendien, niet te vergeten, giften van gewone personen die ons werk een goed hart toedragen.

Bij gelegenheid is voor een bos bloemen altijd geld beschikbaar. 

Voor activiteiten vragen we een eigen bijdrage, die we zo laag mogelijk houden, wat weer afhankelijk is van aangeboorde inkomsten. 

Ons streven is om per kalenderjaar alle ingekomen bedragen weer uit te geven, zodat de reserve voor slechte tijden op de spaarrekening constant blijft.

 

Het (bijna) afgelopen jaar hadden we weinig kosten voor activiteiten, maar wel wat uitgaven aan koekjes, aardbeien en sint- en kerst presentjes.Activiteiten Team

 

Alle geplande activiteiten, inclusief het vrijwilligersuitje, voor dit jaar hebben we helaas moet annuleren. Maar we zijn jullie niet vergeten en hebben met Sinterklaas een verrassings-cadeautje voor jullie. De vrijwilligers krijgen hier nog bericht over. 

Verder zijn we nog iets voor de kerst aan het organiseren. 

We houden jullie op de hoogte 

 

Groetjes – Paula, Mia, Mia.

Ans - Bestuurslid Bezoekwerk

 

Lieve gasten en (mede) vrijwilligers,

 

Wat is het jammer dat we nu even geen activiteiten kunnen organiseren en we niet met zijn allen samen kunnen zijn. 

Daarom willen we via deze nieuwsbrief toch even contact hebben. 

Met hierbij een klein overzicht van het bezoekwerk; 

We hebben de afgelopen maanden enkele gasten verloren, en ook weer een paar nieuwe gasten mogen verwelkomen

 

Onze vrijwilligster Gertie Naus heeft ons verlaten. Zij heeft vele jaren op veel vlakken een bijdrage geleverd aan onze afdeling. Gertie bedankt hiervoor! 

Gelukkig hebben we ook een nieuwe vrijwilligster; Tonnie Louwers. 

Zij bezoekt al 1 van onze gasten, dit tot beider tevredenheid.

Welkom Tonnie! 

Ook mogen we 2 nieuwe bestuursleden verwelkomen;

Karyan en Ed ook voor jullie een warm welkom.

 

Via deze weg wil ik iedereen het allerbeste wensen. We hopen elkaar snel weer te kunnen ontmoeten. Mocht er iemand vragen hebben, hulp nodig hebben met iets, of gewoon behoefte aan in een praatje, mogen jullie me altijd bellen.

 

Lieve mensen, zorg goed voor jezelf en indien mogelijk ook een beetje voor elkaar.

 

Hartelijke groet,

Ans Stultiens

Bestuurslid Bezoekwerk

Tel 0495 524920

 

Ellen van der Stam

06-44922277
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk