Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Presentje Zorgcentrum Martinus Weert

Valentijns presentje voor gasten en zorgverleners Martinus Weert.

Beste lezer,
 
De Zonnebloem Weert heeft gezorgd voor een traktatie voor de gasten in het kader van Valentijn en de gasten waren er bijzonder blij mee. Ook omdat ze dan regelmatig toch wat horen van De Zonnebloem.
 
Verder hadden we in het kader van de actie een klein gebaar een bedrag nog over en omdat we met Kerst al de vrijwilligers en gasten iets aangeboden hadden, hebben we besloten dit geld anders te besteden.
 
Het bestuur had gebrainstormd en had onderzocht of we de zorgverleners niet iets konden geven voor hun enorme inzet deze periode.
 
Zo kreeg het idee meer vorm en zijn er afgelopen donderdag 80 doosjes Celebrations afgegeven aan Zorgcentrum Martinus om deze aan de zorgverleners te geven die dienst hebben.
We hebben er een mooi Valentijns kaartje bij gedaan. 
 
Onze voorzitter Ed heeft er voor gezorgd dat een redacteur van Weert de Gekste (de lokale nieuwswebsite van Weert) er een foto en persbericht van heeft laten plaatsen in de media!
 

Ellen van der Stam

06-44922277
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk