Snertdag 12 maart 2013

Op deze dag konden onze gasten erwtensoep eten.

Dinsdag 12 maart was voor de afdeling Werkendam van de Zonnebloem een geweldige dag. De gasten waren door het bestuur uitgenodigd in d’Altenaer voor een middagje bingo met als afsluiting erwtensoep. Bij de bingo vielen de prijzen nogal eens aan dezelfde tafel. Maar het bingo-apparaat was echt onpartijdig. Voor de bingo moest voorzitter Henri Verhagen eerst nog een prachtige mededeling doen. De hele afdeling was in de prijzen gevallen. Hij kon namelijk meedelen, dat de Lions Club Werkendam een bedrag van € 1250 beschikbaar stelde voor een activiteit voor de gasten. Besloten was dit bedrag te gebruiken voor een dagje Delft in mei.
Aan het einde van de middag bezorgde slager Barten zo’n 30 liter erwtensoep, ook alweer gesponsord. Met een stukje brood met spek lieten de Zonnebloemers zich dat goed smaken. Een hoeraatje voor de gulle gevers was dan ook wel gemeend.

Jacoline Baggerman

06-42683600
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken