Een middagje Wijk en Aalburg. 12-3-2015

Op uitnodiging van de afdeling wijk en Aalburg zijn we een middagje in d'Alburcht geweest.

Na een kort ritje met de bus, arriveerden we op tijd in Wijk en Aalburg bij d’Alburcht, waar we hartelijke werden ontvangen door de vrijwilligers van deze afdeling. Alles was perfect geregeld en we werden keurig begeleid. Na een bakkie koffie of thee werden we verwelkomd en kon het programma beginnen.

Eerst kwamen er kinderen van de plaatselijke school een aantal liedjes ten gehore brengen, echt heel leuk. Daarna begon het optreden van de artiesten van Linquenda. Het was een cabaretshow over de gezelligheid thuis en andere herinneringen van de jaren 50 en 60. Ook de muziek van toen kwam langs en er werd goed meegezongen.

We werden in de pauze nog verwend met lekkere hapjes en konden een drankje bestellen. Lootjes werden er ook verkocht, waarvan de trekking aan het einde van de theatershow was. Na de pauze vertelde Paul o.a. dat hij vroeger ‘Cliniclown’ geweest was o.a. in het ziekenhuis in Utrecht. Hiervoor kreeg hij een geweldig applaus.

Al met al hebben de gasten zeker genoten. De bus stond ons weer op te wachten om rond half zes arriveerden we weer veilig in Werkendam.

Jacoline Baggerman

06-42683600
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken