Afdeling Werkendam 15 jaar!!!

Een dagje jubileum vieren.

Op 12 april 2015 bestond de afdeling Werkendam 15 jaar. Gedurende die 15 jaren hebben de vrijwilligers zich ingespannen om voor hun gasten activiteiten te organiseren. Sommige werkers van het eerste uur zijn nog steeds werkzaam binnen de vereniging. De afdeling heeft zich binnen de Werkendamse gemeenschap een vaste plaats verworden.

Donderdag 16 april werd het jubileum gevierd met een reisje voor gasten en vrijwilligers naar het Museum voor oude ambachten en het Speekgoedmuseum in Terschuur. De ontvangst om kwart over tien met koffie en gebak viel best in de smaak. Daarna ging men op eigen gelegenheid het museum rond. Om half een volgde een uitgebreide lunch. Vervolgens was er nog een rondgang langs alles wat nog niet gezien was. Tegen drie uur was ieder weer verzameld in de koffiekamer en werd er tot slot van het bezoek nog wat gedronken. Uitgezwaaid door de museumdirecteur vertrok men weer richting Werkendam. 

Behalve de hieronder geplaatste diavoorstelling zijn er ook nog de foto's van een van onze gasten. Deze kunt u bekijken via deze link.

Jacoline Baggerman

06-42683600
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken