Afscheidsmusical groep 8

dsc03468jpg

Afscheidsmusical groep 8 van Het Baken; Jongevoets Dierenpark

Dinsdag 5 juli jl. was de Zonnebloem weer te gast bij de jaarlijkse afscheidsmusical van groep 8 van Het Baken. Altijd weer een feest om de kinderen zo enthousiast te zien optreden. Het is die dag de eerste keer dat ze het voor publiek opvoeren dus.....voor hen ook spannend of alles goed verloopt.

We hebben genoten van het "intrige" in het dierenpark. Alles draaide om de nieuwe "TOP attractie" van het park, de OELEWAPPER maar, waar was deze bijzondere vogel gebleven? Gelukkig kwam op het eind alles nog goed, maar er moest heel wat gebeuren voor het zo ver was. De kinderen zongen met veel enthousiasme en acteerden vol overtuiging. In het verhaal zat een lach en een traan, maar ook wijze levenslessen! Iedereen in de zaal leefde mee, maar gelukkig kwam alles op het eind weer op "zijn Oelewapper pootjes" terecht.

De kinderen kregen een daverend applaus van alle aanwezigen en van de Zonnebloem als feestelijk bedankje een echte zonnebloem.

 

 

Jacoline Baggerman

06-42683600
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken