Boottocht met de Zilvermeeuw

747e603d-1992-4816-91b9-e0d52d5effedjpg

Boottocht Regio met de Zilvermeeuw

De schrijfster van dit stukje was zelf niet aanwezig, maar heeft wel een kort interview met 2 gasten afgenomen en kan daaruit concluderen dat het een fantastisch uitje is geweest. 

Om 10.00 uur vertrok de boot vanuit Drimmelen. Verschillende afdelingen vanuit de Regio waren aanwezig, dus een gezellige drukte op deze prachtige zonnige dag.

Er werd koffie met cake geserveerd, warme lunch; bestaande uit soep, frites en een gevulde kipfilet en ook de drankjes met versnaperingen ontbraken niet. 

Twee accordeonisten zorgden voor een gezellige sfeer. Natuurlijk werden welbekende nummers gespeeld zoals het Biesboschlied en de klok van Arnemuiden.

Aan het einde van de middag volgde nog een loterij met vele mooie prijsjes. 

De vaarroute van de boot: Werkendam - Dordrecht - Biesbosch stilte gebied.

In de sluis van Werkendam was veel ontzag voor de stuurman, want de boot hield aan beide zijden maar 2,5 cm. over in de sluis, dus veel gasten hebben dit spektakel vol bewondering aanschouwd. 

Om 16.30 uur arriveerde de boot weer in Drimmelen, waar de gasten als toegift nog konden genieten van een mooie show met speedboten.

De gasten hebben overduidelijk genoten van deze prachtige ontspannen dag, dat bleek wel bij het afscheid nemen!

Ook veel dank aan alle vrijwilligers!

 

Jacoline Baggerman

06-42683600
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken