Nieuwjaarsreceptie

dsc03827jpg

Nieuwjaarsreceptie in d'Altenaer

Dinsdagmiddag 10 jan. zijn we het jaar 2023 gestart met een gezellige Nieuwjaarsreceptie in d'Altenaer. Henri, onze voorzitter opende de receptie door stil te staan bij de overleden gasten en verwelkomde nogmaals onze nieuwe gasten en vrijwilligers. Voor dit jaar heeft de activiteitencommissie weer fantastische activiteiten en uitjes in petto! 

Tijdens de receptie werd er een mooie film getoond van Corrie van Wageningen met beelden van alle activiteiten en uitjes van het afgelopen jaar. 

Na de koffie met appelflap toonde Riet Smits ons nog 2 prachtige films: 

Op 5 mei 2015 mochten we voor de 70e keer gedenken dat ons land werd bevrijd van de Duitse bezetter. Dit werd groots gevierd in Werkendam. De film liet ons de lange optocht met de versierde wagens zien.

In juni 1944 stortte in de Werkendamse polder het toestel Lancaster neer. De 2e film van Riet toonde ons de indrukwekkende beelden van de berging, die in 2014 plaats vond en de onthulling van het monument in juni 2016 ter nagedachtenis aan sergeant John E. Keogh. 

Dankjewel Corrie en Riet voor de prachtige opname's en montage!

Als afsluiting mogen de advocaatje's met slagroom en de lekkere hapjes van Marco natuurlijk niet ontbreken!

Jacoline Baggerman

06-42683600
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken