Spreekster kinderboekenschrijver W.G. van de Hulst

img3708jpg

Spreekster Melanie Kieboom en Annemarie Fokker

Dinsdagmiddag 6 juni jl. was het weer een gezellig samenzijn in d'Altenaer. 

Melanie Kieboom, onze 1e spreekster vertelt iets over haar beroep als 'klusvrouw' gericht op onze doelgroep. In huis zijn er altijd allerlei klusjes te doen, die je vanwege je beperkingen of ouderdom helaas niet altijd meer zelf geklaard krijgt. Het ophangen van een schilderijtje of het kitten van een badkamer, er is altijd wel iets te doen. Ook heeft Melanie een uitgebreide collectie aan hulpmiddelen, zoals handgrepen, antislip etc. in haar assortiment. Iedereen heeft aan het einde van de middag haar visitekaartje mogen ontvangen, zodat we altijd een beroep op haar kunnen doen!

Daarna volgde onze 2-de spreekster Annemarie Fokker. Annemarie is een 'Van de Hulstverzamelaar' en gaf een prachtige lezing over het leven en werk van de bekende kinderboekenschrijver W.G. van de Hulst. 

Tussendoor hebben we nog een koffie- en theepauze gehouden met natuurlijk weer iets lekkers bij de koffie en na afloop kon je nog met Annemarie in gesprek gaan en/of een bezoekje brengen aan de uitgebreide boekentafel.  

Het was een hele gezellige, interessante en leerzame middag. Alle gasten hebben weer volop genoten!

Jacoline Baggerman

06-42683600
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken