Lunch en bioscoop

whatsapp-image-2023-09-18-at-0748022jpeg

Afgelopen januari ontving de regio Flevopolder een prachtige donatie van hogeschool Aeres in Dronten, waardoor we een leuke activiteit hebben kunnen ondernemen.

Afgelopen januari ontving de regio Flevopolder een prachtige donatie van hogeschool Aeres in Dronten. Ieder jaar organiseert de hogeschool een goededoelenweek waar studenten d.m.v. ludieke acties geld ophalen voor het goede doel. Het heeft een waanzinnig bedrag van €12.000,- opgeleverd waar wij als werkgroep een mooi uitje door hebben kunnen organiseren.

In eerste instantie wilden diverse deelnemers en vrijwilliger graag met elkaar naar het strand, maar naar mate de tijd vorderde kwam er tijdens een van onze inloopmiddagen naar voren dat ze uiteindelijk liever met z’n allen zouden gaan lunchen i.c.m. een bezoekje aan de bioscoop. En zo geschiedde.

Afgelopen vrijdag zijn we met onze groep wezen lunchen bij De Beren in Almere. Het was prachtig weer, waardoor we lekker buiten op het terras konden zitten. We hebben uitgebreid de tijd genomen om na de vakantieperiode weer lekker met elkaar bij te praten, te genieten van het heerlijke eten en niet te vergeten: de zon! Daarna zijn we naar de bioscoop gegaan naar de film After Everything.

We hebben het onwijs naar ons zin gehad en willen Aeres en al hun studenten enorm bedanken dat we dit konden doen.

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Bioscoopbezoek
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken