Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

55+ Carnaval

Zonnebloem afdeling

Carnaval voor de 55+ op uitnodiging van de Carnavalsvereniging de Vergeten Hoek. Velen geven gehoor aan de oproep om verkleed te komen. Een avond waarop vele sketsjes te zien zijn, een grandioos optreden van de 55+ groep, en dansmariekes groot en klein. Een avond waar veel gelachen wordt om alle komische taferelen. Deze avond wordt gehouden in het Wapen van Werkhoven. 

 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk