Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kersen eten in Cothen

Zonnebloem afdeling

Traditioneel wordt er deze maand kersen gegeten  in Cothen samen met deze afdeling. Zij organiseren ook deze activiteit en wij helpen deze ochtend mee.Weer erg goed verzorgd met koffie en lekkers, en ’s middags brood met soep waarna iedereen nog kersen mee naar huis kreeg.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk