Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Kerstdiner

Zonnebloem afdeling

Zowel in 2014 als in 2015 heeft er een kerstdiner, gesponsord door de Jumbo plaatsgevonden bij Jos en Ans Mulder thuis. Met behulp van Peggy werd er een heerlijk diner geserveerd uiteraard in kerssferen. Een kleinschalige activiteit wat bijzonder gewaardeerd werd door de gasten die hiervoor uigenodigd waren.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk