Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Nieuwjaarsbijeenkomst 9 januari 2016

Zonnebloem afdeling

Nieuwjaars bijeenkomst. 25 gasten aanwezig en genoten van het reisverslag van Peter en Ans Miltenburg uit Odijk van hun reis naar Santiago de Compostella op de tandem. Prachtige plaatjes, met heel veel enthousiasme vertelden ze van hun tocht en wat ze meemaakten onderweg. Bijzonder inspirerend en vulden elkaar helemaal aan.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk