Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Spoorwegmuseum Utrecht

Zonnebloem afdeling

15 Oktober 2015 hebben wij met zo'n 30 gasten een uitstapje gemaakt naar het Spoorwegmuseum in Utrecht. Wij zijn met eigen vervoer hierheen gegaan. Na ontvangst met koffie en lekkers, hebben wij in groepjes dit prachtige gebouw en de nodige treinstellen bekeken. Heel wat verhalen en herinneringen kwamen er naar boven uit de goede oude tijd. Was een fijne ochtend, iedereen genoot zichtbaar. Deze activiteit is o.a. mogelijk gemaakt met het steuntje in de rug van de RABOBANK. Hartelijk dank hiervoor.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk