Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Toneel door toneelclub BeZet

Zonnebloem afdeling

Een gekkenhuis in het ziekenhuis

Toneelgroep BeZet is de toneelvereniging uit Werkhoven. Ieder jaar brengen zij een toneelstuk en dit jaar 2 speciale middagen voor de Zonnebloem.

Locatie: De Kersepit (Wim Oskams fruit, Werkhovenseweg 19a, Werkhoven). 

Normaal een fruitschuur, die helemaal omgebouwd is voor deze gelegenheid tot theater en aangepast voor onze doelgroep!

Een  hilarische gebeurtenis in het ziekenhuis. Goed gespeeld, vol enthousiasme gebracht. Een middag waar volop werd genoten!

Hieronder een beschrijving van het stuk.

"Het is een leuk stuk in drie bedrijven", vertelt Ineke van Loenen. "Het is geschreven door Wilma Renes-Leertouwer. In het Catharijne ziekenhuis heerst chaos. Wegens plaatsgebrek - als gevolg van een verbouwing - wordt zaal 13 in gebruik genomen. Een zeer verouderd hok, zonder faciliteiten. De een na de andere verpleegkundige meldt zich ziek en hoofdzuster Reina moet zich zien te redden met de verwijfde broeder Ernst-Paul en de sullige en trage zuster Bep. Uit nood vraagt zij de twee interieurverzorgsters Janny en Ilona te helpen als verpleegster. Dan vult de zaal zich met patiënten. Meneer Cohen, net van de OK is, zeker het 1ste bedrijf geen moeilijke patiënt. Meneer Kuypers daarentegen is veeleisend en misschien ook niet de patiënt waar hij zich voor uitgeeft. Mevrouw Visser is lief, maar slechthorend. En dat is niet altijd even makkelijk. Het plekje bij het raam is bij iedereen geliefd en zorgt daardoor ook nog wel eens voor verwarring. Gelukkig maakt dokter Bouwer regelmatig zijn ronde over zaal 13. Maar of de patiënten daar nu zo veel beter van worden…?"

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk