Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

High-Tea groot succes

Zonnebloem afdeling

Vrijdag 8 april jl. werden onze gasten verwend met een High-Tea.

High-tea Zonnebloem Werkhoven een groot succes!

Op vrijdag 8 april hebben de vrijwilligers van de Zonnebloem Werkhoven de gasten van de Zonnebloem enorm verwend met een heerlijk en uitgebreide High-Tea. Dit was voor de gasten en vrijwilligers een nieuw evenement wat nog niet eerder had plaatsgevonden. Dat het op voorhand al een goed idee leek, bleek uit de grote groep aanmeldingen. Maar liefst 48 gasten hadden zich aangemeld!

In de pastorie werden de tafels prachtig gedekt. Er kwamen ouderwetse theepotten met theelichtjes op tafel, gebaksbordjes, kopjes en heuse etagères met zeer uiteenlopende hapjes. Wat zag het er allemaal heerlijk en feestelijk uit. De etagères met sandwiches, stokbroodjes, scones, carrotcake, wraps, minikoekjes, bonbons, teveel om op te noemen, werden continue aangevuld, zodat er altijd voor iedereen iets lekkers was.

Er was van te voren dan ook hard gewerkt door de vrijwillige thuisbakkers en de boodschappen ploeg. “Vele handen maken licht werk” was hier beslist van toepassing. Nooit een lege theepot op tafel en genoeg hapjes om aan ieders wensen te voldoen. De gasten waren zeer onder de indruk, en hebben al gevraagd of we dit nog een keer gaan organiseren.

Tijdens de high-tea was er gelegenheid om gedichten voor te dragen. Het was fijn te zien dat er gasten waren die zich hier goed op hadden voorbereid. Een veelheid aan gedichten kwam voorbij. Ook al waren sommige gasten een beetje zenuwachtig voor het voordragen, het ging geweldig. Er waren gedichten met een serieus tintje, maar er waren er ook een paar die erg om te lachen waren.

Alles bij elkaar was het een geweldig leuke en geslaagde middag. Nadat iedereen met een goed gevulde maag de pastorie had verlaten waren de vrijwilligers het allemaal eens: dit was met recht een succes! Zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk