Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Picknick 26 juli 2016 in de Watertoren van Werkhoven

Zonnebloem afdeling

Geweldig geslaagde bijeenkomst, alhoewel het weer beter kon en we daardoor dit evenement grotendeels binnengehouden moest worden.

Al vroeg waren de vrijwilligers van de Zonnebloem Werkhoven in de weer om alles in orde te maken voor de gasten. Rond half 11 kwamen de gasten aan bij de Watertoren van Werkhoven, de één kwam zelfstandig met de auto of op de fiets en andere werden door de vrijwilligers opgehaald. Het was inmiddels wel gaan regenen zodat we niet buiten konden zitten op het schitterende terras, maar dit was geen probleem, onze gastvrouw Carolien Smeulders had het binnen zo efficiënt ingericht dat we onze 43 gasten een prima plaats konden aanbieden. We genoten allemaal van de koffie en heerlijke appeltaart met noten. Voordat we een tweede kopje koffie kregen vertelde Carolien Smeulders iets over de geschiedenis van de Watertoren en over de plannen die zij nog hebben met de Watertoren om er over een tijdje een Bed & Breakfast te beginnen. Na de koffie werd er door velen van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog even naar het terras te gaan want de zon was gaan schijnen en het is de moeite waard om bij de Watertoren even van het uitzicht te genieten. Inmiddels was het tijd geworden voor de, door enkele vrijwilligers met zorg klaargemaakte broodjes en de heerlijke bowl. Nadat we onze gastvrouw hebben bedankt voor haar gastvrijheid ging iedereen weer huiswaarts. We hadden het heel gezellig en fijn met elkaar en kunnen terug zien op een geslaagde picknick in de Watertoren. 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk