Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Picknick 26 juli 2016 in de Watertoren van Werkhoven

Zonnebloem afdeling

Geweldig geslaagde bijeenkomst, alhoewel het weer beter kon en we daardoor dit evenement grotendeels binnengehouden moest worden.

Al vroeg waren de vrijwilligers van de Zonnebloem Werkhoven in de weer om alles in orde te maken voor de gasten. Rond half 11 kwamen de gasten aan bij de Watertoren van Werkhoven, de één kwam zelfstandig met de auto of op de fiets en andere werden door de vrijwilligers opgehaald. Het was inmiddels wel gaan regenen zodat we niet buiten konden zitten op het schitterende terras, maar dit was geen probleem, onze gastvrouw Carolien Smeulders had het binnen zo efficiënt ingericht dat we onze 43 gasten een prima plaats konden aanbieden. We genoten allemaal van de koffie en heerlijke appeltaart met noten. Voordat we een tweede kopje koffie kregen vertelde Carolien Smeulders iets over de geschiedenis van de Watertoren en over de plannen die zij nog hebben met de Watertoren om er over een tijdje een Bed & Breakfast te beginnen. Na de koffie werd er door velen van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog even naar het terras te gaan want de zon was gaan schijnen en het is de moeite waard om bij de Watertoren even van het uitzicht te genieten. Inmiddels was het tijd geworden voor de, door enkele vrijwilligers met zorg klaargemaakte broodjes en de heerlijke bowl. Nadat we onze gastvrouw hebben bedankt voor haar gastvrijheid ging iedereen weer huiswaarts. We hadden het heel gezellig en fijn met elkaar en kunnen terug zien op een geslaagde picknick in de Watertoren. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk