Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Ziekendag 2016

Zonnebloem afdeling

Vrijdag 16 september bijeenkomst Ziekendag 2016

Op vrijdag 16 september jl. vomnd een ontmoetingsmiddag plaats in het kader van Ziekendag. In de pastorie werden de gasten verwelkomd. De zanger Jonh ter Weyden nam de gasten mee op een muzikale wandeling door de tijd. Met op de achtergrond een compleet orkest, een akoestisch gitaar duo of een solo van Toots Tielemans, werden er nummers van Willy Derby tot Louis Neefs gezongen. Opvallend veel gasten zongen hele teksten mee uit het hoofd. Het was een bijzonder geslaagde middag. Ook al doordat wij verrast werden door 2 leden van de Carnavals vereniging de Vergeten Hoek, zij kwamen een cheque overhandigen,  om in carnavalsstijl te blijven, met het mooie bedrag van € 333,33 Dit geld wordt gereserveerd voor ons 40 jarig bestaan in maart 2018. Dank jullie wel namens ons allemaal!

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk