Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Koffie ochtend met Bingo

Zonnebloem afdeling

Zaterdag 29 oktober 2016 Koffieochtend met Bingo

32 Gasten en 12 vrijwilligers waren op deze mooie zonnige herfstochtend aanwezig voor de koffie, een gezellig praatje en natuurlijk om hun geluk te beproeven met de Bingo. Johan en Karine waren er druk mee om de nummertjes op te lezen en de Bingo's te controleren. Niet iedereen kon natuurlijk met een prijs naar huis gaan, daarom aan het einde nog een verloting d.m.v. de naam achterop het kaartje als extra kans. Mevrouw Heerema was de gelukkige om het grotere pakket met streekprodukten mee naar huis te nemen. Het was een erg gezellige bijeenkomst waar iedereen van genoten heeft.

 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk