Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Nieuwjaarsbijeenkomst 2017

Zonnebloem afdeling

Nieuwjaarsbijeenkomst met een quiz verzorgd door Kees Broekman.

Ondanks het winter weer, natte sneeuw en koude wind, konden we ons verheugen op 26 gasten.De bijeenkomst stond in het teken van elkaar ontmoeten.Ook hebben we onder de bezielde leiding van Kees Broekman onze hersenen kunnen trainen. Hij had een quiz verzorgd, daarin werd gevraagd a.d.h.v.  foto’s van huizen in welke plaats deze staan, welke straten liggen in welke dorpen enz. enz. De beste groep kreeg een certificaat van “Knapste Kop”.

Het was een gezellige middag en de  gasten en vrijwilligers genoten van de koffie, cake, hapje en drankje en van het contact met elkaar!

 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk