Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Toneel door toneelclub B.Z.T

Zonnebloem afdeling

Festival der Fantasten Klucht in 3 bedrijven geschreven door Bernd Gombold en vertaald door Hub Fober.

Na het zomerfestival van de fanfare ontwaken 4 heren met een zeer zwaar hoofd tengevolge van de grote hoeveelheden alcohol na het grote dorpsfeest. Zij hebben een totale black out waardoor zij een aantal dingen niet weten te plaatsen.

Het speelt zich af in de timmerwerkplaats van Kees, een prachtig decor trouwens, hij mist zijn gebit, schoen en beurs en ontdekt in zijn werkplaats een ladder met gebroken sport.

Zoon Frank komt met een vensterluik thuis, het raam van de tweelingzus van zijn verloofde en heeft nog nog een klein slipje in zijn zak.

Johan de plaatselijke commissaris, komt opdagen met een grote buil op zijn hoofd en mist zijn tabaksdoos.

Hugo de schoonvader van Frank, mist zijn horloge en heeft de tabaksdoos en beurs gevonden op de kamer van zijn dochter.

Huishoudster van de pastoor heeft in haar slaapkamer een gebit, horloge en gebit gevonden. bovendien beweerd zij dat Johan in de nacht een dief in haar slaapkamer heeft overmeesterd. De vrouwen van de heren houden zich ook bezig met deze raadsels.

U raadt het al, al deze aaneenschakeling van kostelijke situaties leiden tot een hilarisch stuk. Voortreffelijk gespeeld, menig lachsalvo was te horen.

We hebben heel erg genoten!

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk