Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Paas bloemstuk maken

Zonnebloem afdeling

Zaterdag 8 april werd er o.l.v. Trudy van Buuren een prachtig bloemstuk gemaakt.

Het was een heel geslaagde ochtend. De 16 gasten die hier aan hebben meegedaan waren erg enthousiast. Met hulp van de vrijwilligers en natuurlijk van Trudy die hier de leiding had, zijn er prachtige stukken gemaakt. Zie bijgaande foto's. 

Sommige gasten waren zo enthousiast dat zij zich alvast op wilden geven voor volgend jaar. Trudy dank voor jou raadgevingen, het zijn pracht exemplaren geworden!

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk