Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

De Weistaar in Maarsbergen

Zonnebloem afdeling

Met 31 gasten en vrijwilligers hier een heerlijke ochtend gehad

Vanmorgen met 31 gasten en vrijwilligers hier naar toe geweest. Fijn dat er nog 2 mensen buiten de vrijwilligers om wilden rijden, zodat er voldoende auto's waren om erheen te gaan. Na heerlijk bijgepraat te hebben onder genot van een kop koffie, hebben wij de film gezien over het kaas maken. Velen herkenden de dingen weer van vroeger. Hierna was er gelegenheid om het museum te bezoeken en nog heerlijke produkten te kopen. Van vele mensen gehoord dat het een hele fijne ochtend was. Zo kijken wij als vrijwilligers er ook op terug. 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk