Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Picknick bij Landrucci

Zonnebloem afdeling

Afgelopen vrijdag hebben we genoten van een gezellige picknick. We waren te gast bij De Italiaanse landwinkel Landrucci.

Alle gasten werden warm ontrvangen in wat koude regenachtige omstandigheden. We konden gelukkig allemaal een beetje beschut plaats nemen onder de veranda van de landwinkel. Onze gastheer heeft ons iets verteld van zijn interesse in de italiaanse streek en zijn producten, welke te koop zijn in de landwinkel. Alle aanwezigen  genoten van de versnaperingen en namen een kijkje binnen, kochten soms wat en konden wat bijpraten met dorpsgenoten. Na de picknick in de vorm van broodjes en melk, karnemelk werden de gasten verblijd met een echt italiaans schep ijsje. Mmmmmm!

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk