Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Naar de Panda's in Ouwehand

Zonnebloem afdeling

Woensdag 13 september jl. gingen ruim 600! deelnemers en vrijwilligers uit de regio naar Ouwehand dierenpark in Rhenen

Vanuit Werkhoven waren wij met 21 gasten en 10 vrijwilligers vertegenwoordigd. Na de koffie en gebak was er een bezoek aan de reuze Panda's. Je wil niet weten hoeveel bamboe zij per dag eten. Het is gigantisch. Een uitgebreide lunch stond ook op het programma. De zeeleeuwen show werd bezocht, en natuurlijk een rondgang door het park.

Deze mooie dag is mogelijk gemaakt door én de vrijwilligers én de sponsoring van de Rabobanken uit de regio, het Elise Mathildafonds, de sponsoring van de golfkarretjes voor vervoer ter plaatse door Divaco uit Wijk bij Duurstede, een bijdrage van de Zonnebloem Regio Rijn & Heuvel én de extra korting op de arrangementprijs door Marcel Boekhoorn.

Hartelijk dank hiervoor. 

 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk