Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Naar de Panda's in Ouwehand

Zonnebloem afdeling

Woensdag 13 september jl. gingen ruim 600! deelnemers en vrijwilligers uit de regio naar Ouwehand dierenpark in Rhenen

Vanuit Werkhoven waren wij met 21 gasten en 10 vrijwilligers vertegenwoordigd. Na de koffie en gebak was er een bezoek aan de reuze Panda's. Je wil niet weten hoeveel bamboe zij per dag eten. Het is gigantisch. Een uitgebreide lunch stond ook op het programma. De zeeleeuwen show werd bezocht, en natuurlijk een rondgang door het park.

Deze mooie dag is mogelijk gemaakt door én de vrijwilligers én de sponsoring van de Rabobanken uit de regio, het Elise Mathildafonds, de sponsoring van de golfkarretjes voor vervoer ter plaatse door Divaco uit Wijk bij Duurstede, een bijdrage van de Zonnebloem Regio Rijn & Heuvel én de extra korting op de arrangementprijs door Marcel Boekhoorn.

Hartelijk dank hiervoor. 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk