Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaar bijeenkomst 2018

Zonnebloem afdeling

Zaterdag 13 januari j.l. was er een gezellige middag, met foto presentatie van Marleen Bouwman van Echtelt over haar rondreis door West Australië. Hieronder haar verslag van deze middag.

Presentatie Rondreis West-Australië

Tijdens deze bijeenkomst mocht ik een presentatie geven over onze rondreis. Peter (mijn echtgenoot) en ik hebben van 17 augustus tot 27 september 2016 door het prachtige West-Australië gereisd. De eerste 10 dagen reisden we georganiseerd en in groepsverband en daarna reden we samen 26 dagen per camper onze eigen uitgestippelde route.

Even voor 14.00 uur liep het parochiecentrum vol met gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem. Na een heerlijk kopje koffie met wat lekkers en een terugblik op het Zonnebloem jaar 2017 voorgedragen door de voorzitster kon ik starten met mijn presentatie.

Onze 6-weekse reis heeft veel ervaring, veel verhalen en nog veel meer foto’s opgeleverd. De vele foto's, ondersteund met mijn verhalen, werden getoond op een groot diascherm. Het was muisstil in de zaal. Er werd aandachtig geluisterd en genoten van de foto’s. Regelmatig kwam er een reactie op de foto’s uit de zaal: ‘oh wat mooi’, ‘wat bijzonder’ en ‘wat een natuur’. Halverwege mijn presentatie was het tijd voor een drankje. Want van het kijken naar de zonnige en warme uitstraling van de foto’s krijg je tenslotte dorst. De schalen met heerlijke hapjes gingen rond en de getoonde foto’s werden besproken.

Na de pauze startte ik met een foto waar een 15 meter lange Walvis Haai op te zien was… Toen ik vertelde dat wij met deze Walvis Haai hebben gezwommen, was de zaal was nog stiller dan stil… Ook op de vele prachtige gekleurde bloemen kwamen veel reacties.

Voor ik het in de gaten had was ik door de foto’s heen en was het tijd om af te sluiten. Mijn fotoboeken werden nog even bekeken en een aantal gasten en vrijwilligers kwamen mij bedanken voor de fantastische middag. Wat een prachtige foto’s hebben wij gezien en wat hebben jullie een mooie reis gemaakt!

Ik heb met veel plezier mijn foto’s gepresenteerd en bedank de Zonnebloem voor het feit dat ik mijn verhaal mocht komen vertellen.

Als laatste wens ik iedereen een heel gelukkig nieuwjaar toe.

Een gezellige en vriendelijke groet,

Marleen Bouwman – van Echtelt

Fotograaf (www.Klikenzo.nl)

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk