Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Nieuwjaar bijeenkomst 2018

Zonnebloem afdeling

Zaterdag 13 januari j.l. was er een gezellige middag, met foto presentatie van Marleen Bouwman van Echtelt over haar rondreis door West Australiƫ. Hieronder haar verslag van deze middag.

Presentatie Rondreis West-Australië

Tijdens deze bijeenkomst mocht ik een presentatie geven over onze rondreis. Peter (mijn echtgenoot) en ik hebben van 17 augustus tot 27 september 2016 door het prachtige West-Australië gereisd. De eerste 10 dagen reisden we georganiseerd en in groepsverband en daarna reden we samen 26 dagen per camper onze eigen uitgestippelde route.

Even voor 14.00 uur liep het parochiecentrum vol met gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem. Na een heerlijk kopje koffie met wat lekkers en een terugblik op het Zonnebloem jaar 2017 voorgedragen door de voorzitster kon ik starten met mijn presentatie.

Onze 6-weekse reis heeft veel ervaring, veel verhalen en nog veel meer foto’s opgeleverd. De vele foto's, ondersteund met mijn verhalen, werden getoond op een groot diascherm. Het was muisstil in de zaal. Er werd aandachtig geluisterd en genoten van de foto’s. Regelmatig kwam er een reactie op de foto’s uit de zaal: ‘oh wat mooi’, ‘wat bijzonder’ en ‘wat een natuur’. Halverwege mijn presentatie was het tijd voor een drankje. Want van het kijken naar de zonnige en warme uitstraling van de foto’s krijg je tenslotte dorst. De schalen met heerlijke hapjes gingen rond en de getoonde foto’s werden besproken.

Na de pauze startte ik met een foto waar een 15 meter lange Walvis Haai op te zien was… Toen ik vertelde dat wij met deze Walvis Haai hebben gezwommen, was de zaal was nog stiller dan stil… Ook op de vele prachtige gekleurde bloemen kwamen veel reacties.

Voor ik het in de gaten had was ik door de foto’s heen en was het tijd om af te sluiten. Mijn fotoboeken werden nog even bekeken en een aantal gasten en vrijwilligers kwamen mij bedanken voor de fantastische middag. Wat een prachtige foto’s hebben wij gezien en wat hebben jullie een mooie reis gemaakt!

Ik heb met veel plezier mijn foto’s gepresenteerd en bedank de Zonnebloem voor het feit dat ik mijn verhaal mocht komen vertellen.

Als laatste wens ik iedereen een heel gelukkig nieuwjaar toe.

Een gezellige en vriendelijke groet,

Marleen Bouwman – van Echtelt

Fotograaf (www.Klikenzo.nl)

 

 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk