Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Toneelmiddag in Theater de "Kersenpit"in Werkhoven

Zonnebloem afdeling

Voorzichtig Breekbaar een hilarisch stuk waarin veel gelachen werd en knap gespeeld.

Een stuk in 3 bedrijven, geschreven door Hans van Wijngarden en geregiseerd door Anton van der Grift en Marije Zuijderduijn. Het werd opgevoerd in de"Kersenpit", een grote loods van Wim Oskam die perfect omgetoverd is tot een prachtig theater. 32 gasten van onze afdeling genoten van het prachtige spel van de toneelvereniging. Het speelde zich af in het landhuis, waar neef Hans, een losbol die  niets anders doet dan zijn toelage van zijn oom omzetten in drank. Hij werd getest werd of hij wel geschikt was om het landhuis en landerijen te gaan beheren. Het echtpaar van dit landhuis, Jonkheer Hubert en zijn vrouw Constance waren officieel met vakantie, maar hielden echter als wassenbeeld een oogje in het zeil. Dit leverde doldwaze komische taferelen op. In de pauze was er muziek en liedjes van BlooMM. Ook was er nog een verloting.We hebben genoten van  jullie prachtig spel!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk