Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Toneelmiddag in Theater de "Kersenpit"in Werkhoven

Zonnebloem afdeling

Voorzichtig Breekbaar een hilarisch stuk waarin veel gelachen werd en knap gespeeld.

Een stuk in 3 bedrijven, geschreven door Hans van Wijngarden en geregiseerd door Anton van der Grift en Marije Zuijderduijn. Het werd opgevoerd in de"Kersenpit", een grote loods van Wim Oskam die perfect omgetoverd is tot een prachtig theater. 32 gasten van onze afdeling genoten van het prachtige spel van de toneelvereniging. Het speelde zich af in het landhuis, waar neef Hans, een losbol die  niets anders doet dan zijn toelage van zijn oom omzetten in drank. Hij werd getest werd of hij wel geschikt was om het landhuis en landerijen te gaan beheren. Het echtpaar van dit landhuis, Jonkheer Hubert en zijn vrouw Constance waren officieel met vakantie, maar hielden echter als wassenbeeld een oogje in het zeil. Dit leverde doldwaze komische taferelen op. In de pauze was er muziek en liedjes van BlooMM. Ook was er nog een verloting.We hebben genoten van  jullie prachtig spel!

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk