Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

55+Carnaval in de Vergeten Hoek

Zonnebloem afdeling

Donderdag 8 februari was weer een geweldige avond georganiseerd door de Carnavalsvereniging de Vergeten Hoek

Een gezellige avond met Prins Vulturem 2. De 55+ commissie gaf een spetterend optreden. Het was een aan een schakeling van gezellige liedjes en dol komische optredens. Uiteraard ook optreden door de dansmariekes en de stunt commissie van de raad. Het was een super gezellige avond! We hebben genoten. Dank aan al de mensen die deze avond verzorgd hebben.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk