Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het andere uitje mogelijk gemaakt door KPMG

68e12567-a74f-468e-bdd2-d1e0875bd9c4jpg

Geweldige middag in Dierentuin Amersfoort

Op 9 maart was de Zonnebloem Werkhoven uitgenodigd door de KPMG voor een bedrijfsuitje naar de dierentuin in Amersfoort. Dit werd een hele geslaagde middag waar de gasten erg van genoten hebben. Er stonden om 13.00 een 10tal medewerkers van de KPMG buiten op ons te wachten met voor alle gasten een rolstoel. Eerst was er in een speciale voor ons gereserveerde ruimte koffie/thee met gebak, tijdens dit koffiedrinken werd er al druk gepraat met de gasten en de KPMG vrijwilligers. Hierna hebben we onder het genot van een heerlijk zonnetje een paar uur rondgewandeld in de dierentuin. Veel dieren kunnen bekijken zowel binnen als buiten. Aan het eind van de middag werd de gasten nog een drankje en een ijsje aangeboden. Om 16.45 werden de gasten naar de auto gebracht en door de KPMG medewerkers uitgezwaaid. Hier voorafgaand werden de vrijwilligers overladen met bedankjes van de gasten voor de gezellige middag in de dierentuin die ze de gasten bezorgd hadden.

 

Bedankt KPMG.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk