Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Het andere uitje mogelijk gemaakt door KPMG

68e12567-a74f-468e-bdd2-d1e0875bd9c4jpg

Geweldige middag in Dierentuin Amersfoort

Op 9 maart was de Zonnebloem Werkhoven uitgenodigd door de KPMG voor een bedrijfsuitje naar de dierentuin in Amersfoort. Dit werd een hele geslaagde middag waar de gasten erg van genoten hebben. Er stonden om 13.00 een 10tal medewerkers van de KPMG buiten op ons te wachten met voor alle gasten een rolstoel. Eerst was er in een speciale voor ons gereserveerde ruimte koffie/thee met gebak, tijdens dit koffiedrinken werd er al druk gepraat met de gasten en de KPMG vrijwilligers. Hierna hebben we onder het genot van een heerlijk zonnetje een paar uur rondgewandeld in de dierentuin. Veel dieren kunnen bekijken zowel binnen als buiten. Aan het eind van de middag werd de gasten nog een drankje en een ijsje aangeboden. Om 16.45 werden de gasten naar de auto gebracht en door de KPMG medewerkers uitgezwaaid. Hier voorafgaand werden de vrijwilligers overladen met bedankjes van de gasten voor de gezellige middag in de dierentuin die ze de gasten bezorgd hadden.

 

Bedankt KPMG.

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk