Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Koffieochtend

img-20181027-wa0003jpg

Gezellige koffieochtend met bingo.

Afgelopen zaterdag hadden we met de Zonnebloem afd. Werkhoven weer een heel gezellige koffieochtend. Dit keer gingen we bingo spelen met leuke prijsjes uit de landwinkel. Voor dat de bingo begon werd er eerst nog een jubilaris in het zonnetje gezet, Thea van Dijk kreeg door voorzitster Willie van der Meer een speldje met oorkonde uitgereikt omdat ze ruim 10 jaar vrijwilligster is bij de Zonnebloem in Werkhoven en natuurlijk ontbraken de bloemen voor Thea ook niet. Bedankt Thea voor al die jaren waarin je veel tijd aan de Zonnebloem gasten gegeven hebt. 

Na 3 rondjes bingo en een hapje en een drankje was deze gezellige ochtend om gevlogen en ging rond 12 uur iedereen weer huiswaarts. 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk