Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Pakjesmiddag.

img-20181208-wa0001-kopiejpg

December activiteit 2018

Vrijdag 7 december hielden wij een voor ons nieuwe activiteit. Omdat dit jaar de gezamelijke kerstbijeenkomst door omstandigheden niet door gaat hadden we een pakjesmiddag. Er waren 29 gasten aanwezig en voor iedere gast waren er 3 kleine pakjes. Voordat we deze pakjes ons eigendom mochten noemen werd er eerste een z.g. dobbelspel gedaan. Soms moest je een pakje naar rechts of links geven en een andere keer moest je een pakje aan een overbuurman/vrouw geven. Het was een heel gezellige drukte en we hebben ontzettend genoten. "Ik heb lange tijd niet zo gelachen" zei één van de gasten. 

Een hele geslaagde middag mogen we gerust zeggen! 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk