Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Nieuwjaars bijeenkomst

img-20190114-wa0008jpg

1e Bijeenkomst in 2019

Zaterdag 12 januari had de Zonnebloem Werkhoven haar nieuwjaarsbijeenkomst. Aanwezig waren 25 gasten en 10 vrijwilligers. 

De voorzitter Willie van der Meer hield een korte nieuwjaars-speech. Met dankbaarheid mogen we terug zien op het voorgaande jaar en voor het nieuwe jaar staat er voor iedere maand een aktiviteit gepland.  

Op deze eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar hadden we Yvonne van den Brink uitgenodigd om ons te komen vertellen over het oorlogsmonument bij Beverweert welke herinnert aan Regis Deleuze, de piloot die daar in 1945 neergestort is. Yvonne heeft ons op hele boeiende wijze vertelt over het verhaal achter het monument, zeer indrukwekkend. 

Het was een hele gezellige bijeenkomst. 

Mariëtte Huisman

0343551756
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk